torstai 12. joulukuuta 2013

Eksoottista lihaa ja entrecôte-pihvit


Olimme Ahvenanmaalla poikani kanssa pakkaamassa tavaroita lähes viikon. Toissa iltana myöhään tulimme Porvooseen takaisin.

Tänään poika sitten lähti ajelemaan takaisin kohti Oulua. Toivottavasti keli ei muutu liukkaaksi.

Ehdimme kuitenkin eilen käydä Lihasavustamo Lindroosilla Tyysterissä. Ikäviä kirjoitusvirheitä on kyllä tuo sivusto täynnä, mutta tuotteissa ei ole mitään vikaa!

Ostimme saunapalvattua (savustettua) kengurua ja hevosenlihaa sekä herkkukinkkua. Poika teki sitten mainiot välipalat näistä lihoista.

Ostettiin Lidlistä vielä goudakuorrutettuja sämpylöitä sekä vahvaa ja kovaa goudajuustoa. Leivän väliin sitten ohuen ohut siivu goudaa ja lisäksi ruukkusalaattia, majoneesia ja tomaattia, niin tulipa hyvä välipala. Eikä itse tarvinnut laittaa tikkua ristiin!

Pojan tekemät välipalat kengurusta, hevosesta
ja herkkukinkusta. Harmi kun kuva on hiukan samea. 


Illalliseksi poika teki entrecôte-pihvit. Ostimme lihan Viking Linelta paluumatkalla Ahvenanmaalta. Hän teki lihalle kermakastikkeen, jonka maustoi lempeästi goudalla sekä mustapippurilla, lisäsi siihen tietenkin lihan p

aistoliemen. Lohkoperunoita lisäksi ja punaviiniä juomaksi, niin illallinen oli täydellinen.

Oli mukava viikko, eikä kertaakaan tarvinnut laittaa ruokaakaan, poika hoiti sen homman suvereenisti!
Entrecôte 

2 kommenttia: